Månedsarkiv september 2016

Afadmin

Parterapi er en sikker vinder

Fremtiden ser lys ud for par der ikke har det godt sammen. I en fremtid hvor der er flere og flere skilsmisser er der hjælp at hente. Mange er begyndt at søge mod parterapi og det viser sig at være yderst effektivt. Mange siger at de er meget glade for valgetog det kan også mærkes på tallene. Danskernes tro på professionelle eksperter er stigende og vi er som et folk begyndt at søge mere og mere mod konsultation for vores problemer. Vi har indset at det er bedre at snakke om sine problemer med nogen der ved mere om det, i stedet for at bare lade det koge over inden i. Verden er klar til en revolution inden for parterapi.

Du kan også få noget ud af parterapi.

Fremtiden for par assistance bliver lysere for hver eneste dag. For hver dansker der indser det gode i at konsultere med eksperter kommer vi tætter på at kunne danne en bedre fremtid. Ligesom at man skal gå til lægen når man er syg, er det vigtigt at gå til en parterapeut når forholdet har fanget sig en virus. Det er op til folket som en helhed at overkomme tabuet om at man ikke skal involvere andre i ens privatliv. I stedet for skal man opsøge hjælp når der er brug for det. På den måde kunne mange forhold reddes og mange liv forbedres. Jeg skriver dog kun alt dette fordi jeg selv har prøvet og fået hjælp til at overkomme problemer i mit eget ægteskab. Men det fik jeg hjælp til hos http://www.parterapi.info/ hvor man stod klar til at hjælpe mig og min dame.

wedding-798329_960_720

Min egen oplevelse med parterapi.

Vi kunne ikke snakke med hinanden mere og det var det nedbrud der gjorde at vi var nødt til at søge hjælp udefra. Men den hjælp fik vi også og det skabte en helt ny dynamik i forholdet. Vi gik fra ikke at kunne se på hinanden til at den tæthed og nærvær jeg havde manglet kom tilbage. Et stort varmt knus eller et blidt kys var noget der havde forsvundet, men så kom det tilbage. Det var næsten som om at forelske sig igen og for det kan jeg kun sige mange tak. Jeg kan varmt anbefale at prøve parterapi, for der er intet at miste og en masse at vinde på man prøver det snarest.

Afadmin

Få det bedste ud af dine medarbejdere med en coachuddannelse

Hvis du vil have det bedste ud af dine medarbejdere, så er der mange måder, hvorpå du kan få det, og det handler i bund og grund om at inspirere dine medarbejdere til at gøre deres bedste, når de er på arbejde hver eneste dag. Dette kan du gøre, hvis du får mulighed for at tage en coachuddannelse, så du kan lære, hvordan du skal inspirere dine medarbejdere, og så du kan lære, hvordan du på bedst mulig vis kan arbejde sammen med andre mennesker.

business-coaching

Lær en masse på en coachuddannelse

Hvis du får muligheden for at tage på en coachuddannelse, så vil det helt sikkert give dig en masse, som du kan bruge i dit arbejde. Det vil give en masse værktøjer, der kan hjælpe dig til at håndtere alle udfordringer, der skulle være på din arbejdsplads, eller hvis du ikke føler, at du ved, hvordan du går forrest og hjælper og inspirerer dine medarbejdere, så er det helt sikkert noget, du kan lære, og det handler bare om at få de rigtige værktøjer til at arbejde med mennesker, og til at lære at håndtere enhver situation på arbejdet.

Afadmin

Find de nyeste droner lige her

Droner er det nye sort, og alle for tiden er interesserede i droner og i at købe en drone, så de har mulighed for at være med på bølgen. Hvis du gerne vil vide mere og finde droner så er der mange af vælge imellem. Det kan jo være, at du skal et smut på ferie, og at du gerne vil filme lidt af turen, og så er det jo bare med at finde ud af, hvor du kan få fat i en drone henne, så du har mulighed for at filme en masse, og så du kan have gode minder fra turen.

drone-407393_960_720

Her kan du finde de bedste droner

Hvis du går meget op i at filme og i at lave film, så går du helt sikkert også op i det udstyr, som du bruger, når du laver film. Det kan være, at det er en del af dit job, eller at du bare nyder det, og så kan det være, at du er helt vild med droner og bare gerne vil have en, så du kan få nye vinkler på dine film, og så du kan dygtiggøre dig, i forbindelse med dine film og dine projekter.