Et hurtigt bredbånd er vigtigt for nutidens undervisning.

Afadmin

Et hurtigt bredbånd er vigtigt for nutidens undervisning.

Der findes mange eksempler på hjemmesider, hvor man kan få lov til at tjekke sit bredbånd. Et eksempel på dette er hjemmesiden https://internettjek.dk/bredband/, hvor man kan sammenligne priser og Mbit på forskellige bredbånd. Det er ekstremt smart ikke mindst i en verden, hvor internettet kun blive ren større og større del af hverdagen, og at hverdagen samtidig går hurtigere og hurtigere. Det er simpelthen nødvendigt at have et hurtigt bredbånd, hvis man på nogen måder ønsker at følge med i, hvad der sker ude i virkeligheden. Da der er mange udbydere, er det derfor også nødvendigt, at man skaber sig et overblik over, hvad man selv har behov for.

 

Internettet bliver brugt i flere og flere forskellige sammenhænge. En af de steder, hvor det særligt er begyndt at spille en særlig rolle, er i undervisningen. Størstedelen af al undervisningsmateriale er at finde på internettet, og samtidig er der også en forventning til, at eleverne kan gå på nette for selv at opsøge ny information. Derfor er det altså også umådelig vigtigt for en god og flydende undervisning, at skolen har en ordentligt bredbånd. Uden dette vil man opleve, hvordan undervisningen kan sættes fuldstændig i stå, blot fordi en af eleverne ikke kan komme på nettet. Det er simpelthen blevet et helt erhverv i sig selv at gå rundt på skoler landet over og hjælpe børnene med at få deres computer på nettet.

Med mange brugere samlet på et sted, er det vigtigt at skoler har et hurtigt bredbånd

Som det allerede er pointeret er det utrolig vigtigt for undervisningens kvalitet, at det er muligt for børnene at komme på internettet. Man oplever på daglig basis, hvordan disse børn simpelthen ikke formår at komme på nettet, og dermed simpelthen bliver sat bagud i undervisningen. Der er utrolig mange mennesker koblet på dette net, og det er derfor også vigtigt, at der er mange Mbit at tage af. Når en undervisningstime begynder vil størstedelen af hele skolen forsøge at logge på nettet samtidig, og derfor også belaste det utrolig meget. Dette kan ikke undgås, men det er fortsat vigtigt, at man gør hvad man kan, da det kan forsinke begyndelsen af modulet. Da størstedelen af al undervisningen foregår over nettet, er det vigtigt, at børnene kan gå ind og hente dagens materiale på internettet idet modulet påbegyndes.

 

Som skole er det vigtigt at bruge lidt penge på et hurtigt bredbånd

Som skole har man uendelig mange udgifter, og hvad man ønsker at bruge den begrænsede mængde penge på, afhænger i høj grad af skolens værdier. Der er ingen tvivl om, at der er mange steder, man er nødsaget til at spare, selvom det kan virke dumt. Dog er der også steder, hvor det er vigtigt, at man som skole ikke sparer. Et eksempel på dette er netop de penge, der skal bruges på et ordentligt bredbånd. Da dårligt internet kan have en kæmpe indflydelse på, hvordan undervisningen kommer til at forløbe.

 

Om forfatteren

admin administrator