Outrup vinduer og døre, når dit hus mangler noget nyt

Afadmin

Outrup vinduer og døre, når dit hus mangler noget nyt

Hvorfor netop mærket “Outrup vinduer og døre” nævnes i denne artikel, er yderst simpel:
De fleste der har ejet et hus, eller købt en lejlighed, og boet på denne matrikel i en længere tidsperiode, er bekendt med problemet.

 

Hvad der her tales om, er naturligvis den knap så yndefulde ældning af gamle døre og vinduer, der efterhånden som de får et par årtier på bagen, begynder at se værre og værre ud.

Dette er ikke blot et problem der kan skabe et negativt indtryk af huset på et æstetisk-plan, falmede og gamle vinduer kan også være med til at forhøje varmeudgifterne, og er ofte også med til at sænke prisen på hjemmet betydeligt.

 

En løsning på problemet er dog ikke helt så ligetil: Det kan være en uoverskuelig proces at skulle søge efter nye vinduer og døre til huset, og i et hav af brands, materialer og modeller, alle med unikke sine fordele og ulemper, kan det være vanskeligt at holde hovedet over vande. Derfor vil denne artikel se nærmere på fordelen ved Outrup vinduer og døre, en brand der gennem mange år har opnået et ry for at være et solidt og robust brand fra Danmark, der tilbyder døre og vinduer af god kvalitet, og med lang levetid.
Hvorfor vælge Outrup vinduer og døre?

Vinduer og døre står model til en del mishandling og strabadser igennem hele deres liv – de skal ikke blot kunne modstå tidens tand, men også moder naturs mange luner, og skal kunne holde til orkaner, bidende kulde og spandevis af hagl, regn og slud.

 

Efter nogle år, begynder disse naturlige vind- og vejr forhold at sætte sin mærker på vinduerne, og kan være med til at slide dem ned. Denne slitage er medtænkt i alle Outrupsvinduer og døre, der er resistente overfor selv det værste vejr, og som kan tåle alle de hårde strabadser naturen udsætter vinduer og føre for.

 

Outrup vinduer og døre er ydermere en af de få danske producenter, der forarbejder sine vinduer med fokus på miljøvenlige løsninger, idet overfladebehandlingen udføres med det unikke 2ØKI system, der sørger for at alle væsker i systemet er vandbaserede, og så skånsomme over for miljøet som muligt.

 

Fordelen ved Outrup vinduer og døre

 

Industrien har ændret sig en del gennem de sidste par år, og en af de fordele ejer af nyere vinduer og døre hurtigt bemærker, er hvor mange penge der spares på sigt.

 

Nyere vinduer er ofte langt mere energivenlige, og holder derved bedre varmen ”inde” end ældre modeller. Der kan derfor augmenteres for, at nye vinduer og døre kan være med til at betale sig selv over tid, især når der er lige så store summe at spare på den endelige elregning, som Outrup vinduer og døre tilbyder.

 

Med Outrup vinduer og døre kan man med de populære “A certifikats modeller” spare mere end 8000 kr. om måneden på varmeregningen, sammenlignet med ældre vinduesmodeller (baseret på en almen bolig fra ca. 1970 på 150m2, opvarmet med fjernvarme ). Anvender man olie til opvarmning af boligen, er der igen penge at sparer, cirka 7900 kr. pr. måned.

 

Om forfatteren

admin administrator